Program: Luni - Vineri: 9:00 - 17:00, Sâmbătă - Duminică: închis
+4 0774 614 837
despre

clinica stomatologică oral design

clinica stomatologică oral design

ORAL DESIGN este o clinică stomatologică modernă, nou inființată în Alba Iulia, la standarde internaţionale. Cabinete stomatologice cochete şi primitoare promovează un concept aplicat cu succes în ţările occidentale: respectul faţă de pacient şi faţă de meseria noastră.

Clinica Stomatologică Oral Design

Răbdare şi înţelegere cu cei mai pretenţioşi pacienti: copiii

La clinica noastră veţi fi întâmpinat cu multe zambete, respect şi profesionalism. Mai mult decât atât, la clinica noastra putem satisface şi cei mai pretenţioşi clienţi: copiii. Promovăm un stil de viață sănătos şi tratamente dentare profilactice specifice vârstei copiilor pentru a le asigura sănătatea dentară atât de importantă în dezvoltarea lor. Micuţul pacient va fi primit într-un mediu unde nu o să cunoască frica şi o să fie tratat cu profesionalism şi multe zâmbete.

Cabinet stomatologic pentru copii
Clinica stomatologică Oral Design - Copii

Igiena şi siguranţa la cele mai înalte standarde!

Clinica stomatologică pentru copii şi adulţi este dotată cu aparatura de ultimă generaţie şi sala de aşteptare cu loc de joacă pentru cei mici. Dorim ca în cadrul cabinetului nostru să vă simţiţi comfortabil şi în siguranţă, iar igiena orală să devină o prioritate în transformarea acesteia într-un obicei sănătos şi necesar.

Pentru noi, sănătatea pacientului este foarte importantă, de aceea după fiecare tratament stomatologic sau consultaţie, asigurăm cele mai bune condiţii pentru sterilizarea instrumentelor. O sterilizare corectă implică atât instrumentele cât şi suprafetele de lucru care au intrat în contact cu pacientul şi are rolul de a îndeparta agenţii patogeni daunători sănătăţii dumneavoastră.

Echipa noastră aplică măsuri stricte în vederea efectuării tratamentelor stomatologice în condiţii de igienă şi siguranţă maximă.

  • Înaintea fiecărei consultaţii toate suprafeţele de lucru sunt dezinfectate de către un personal autorizat.
  • Instrumentele sterile sunt păstrate în dulapuri etanşate pentru a nu intra în contact cu factorul microbian, şi sunt închise ermetic în pungi de unică folosinţă.

Clinica Oral Design – cea mai bună alegere pentru familia dumneavoastră!

Echipa de profesionişti Oral Design promovează educaţia pentru deprinderea unei igiene orale esenţiale în dezvoltarea oricărui copil. Această deprindere sănătoasă va influenţa totodată şi obiceiurile sale ca viitor adult şi ulterior părinte. Vă aşteptăm pentru a beneficia de un plan de tratament pe termen mediu şi lung, monitorizare şi control periodic pentru prevenţia bolilor dentare. Apelaţi cu încredere la serviciile noastre şi veţi obţine zâmbetul dorit.

ALBA IULIA - Clinica Stomatologică Oral Design

Bd. Revoluţiei 1989 nr. 23A, Alba Iulia
Jud. Alba, România
  +4 0774 614 837

AIUD - Cabinet Stomatologic Oral Design

Str. Transilvaniei nr. 52, Aiud
Jud. Alba, România
  +4 0774 614 837

Sănătatea zâmbetului tău e importantă.

Fă o programare online iar de restul ne ocupăm noi!