Program: Luni - Vineri: 9:00 - 17:00, Sâmbătă - Duminică: închis
+4 0774 614 837

Coroane dentare

coroane dentare

Aceste dispozitive protetice fixe, spre deosebire de cele mobile (proteze), sunt cimentate de dinţii naturali sau artificiali.

În clinica stomatologică Oral Design avem grijă să oferim pacienţilor cele mai inovatoare şi sigure coroane dentare personalizate dupa amprenta dentară a fiecărui pacient.

Coroane dentare - Clinica Stomatologică Oral Design

Am pregătit cele mai inovatoare tratamente protetice pentru ca pacienţii noştri să îşi recapete rapid, fără costuri uriaşe, încrederea în sine prin zâmbetul său. Funcţionalitatea unui dinte natural poate fi redobandită cu success prin lucrări protetice de înaltă calitate, lipsite de durere, în cadrul clinicii noastre.

Coroanele integral ceramice sau ceramice pe structură de zirconiu pot restaura aspectul zâmbetului tău şi în acelaşi timp pot spori funcţionalitatea şi rezistenţa dinţilor.

Fie că aveţi un dinte slab care are nevoie de protecţie sau doriţi să înlocuiţi o lucrare mai veche, coroanele din porţelan pot fi o opţiune foarte bună din punct de vedere estetic.

 • Coroanele dentare protejează şi restaurează dinţii. Ele pot preveni deteriorarea şi vă pot oferi un zâmbet de invidiat.
  Mai precis, o coroana dentară poate fi utilizată pentru următoarele:
  pentru a proteja un dinte slab, deteriorat;
  pentru a stabiliza un dinte fracturat;
  pentru restaurarea unui dinte după un tratament de canal;
  ca o coroană definitivă pe un implant;

 • Folosim doar coroanele integral ceramice (porţelan) sau ceramice pe structură de zirconiu deoarece au avantaje clare:
  pot avea culoarea naturală a dinţiilor dumneavoastră;
  porţelanul este un material foarte rezistent;
  furnizeaza o legatură puternică cu smalţul;

Un alt timp de coroană dentară este o coroana care combină porţelanul cu metalul, şi anume coaroana metalo ceramică. Acest tip de coroană este mai de durată, însă în timp, poate afecta culoarea dintelui. De asemenea, în timp, o porţiune subţire de metal poate deveni vizibilă de-a lungul liniei gingivale. Aceste probleme sunt evitate atunci când se folosește o coroană integral din porţelan.

Alte restaurări stomatologice pot fi, de asemenea, o opțiune, în funcție de problema exactă pe pe care o aveţi. Plombele sunt alte restaurări frecvent utilizate pentru tratarea dinţilor deterioraţi sau slăbiţi. Stomatologii noştri au experienţa în domeniul tehnicilor de stomatologie biomimetice, ceea ce înseamnă că ei știu cum să restaureze dinţii în cel mai potrivit mod pentru a reda aspectul şi funcţionalitatea.

Sănătatea zâmbetului tău e importantă.

Fă o programare online iar de restul ne ocupăm noi!